søndag den 30. september 2012

Stille, mor strikker!!!

Er vidst min weekend sagt med få ord......men også de ord jeg mødte idag, da jeg indtog "Strikke festivalen" i Remissen i Brande.

Desværre havde jeg kun min telefon at tage billeder med, 
så kvaliteten er knap så god.

Men ved indgangen stod den fineste sarte lyserøde bænk med de sjove ord :0)

Der var garn i lange baner - bestemt et besøg værd.

De mange fine farver, råbte næsten om at komme med hjem.... 
Jeg købte 4 nøgler Highland Wool i gul til blot 10 kr/ngl. Aner ikke 
hvad jeg skal bruge det til endnu, men det var for billigt til at gå forbi :0)



fredag den 28. september 2012

Creme dela creme

I mandags have vi besøg af vores dejlige naboer og i dagens anledning havde jeg lavet 80´er inspireret dessert - nøddekurve med is og friske bær. Jeg bagte dem aftenen før og satte dem på et fad....de var stadig ikke HELT stive, men jeg satte dem tæt, så de kunne støtte sig op af hinanden og så gik jeg i seng. Da jeg stod op var de fuldstændig skvattet sammen og lå i en fedtet masse på fadet - mega nedtur!
Men jeg besluttede mig hurtigt for at lave en ny dessert og valget faldt på Chokolade-eclairs med hindbær fra haven og jeg må sige.....de blev super gode!! Så det var vidst godt jeg ændrede menuen i sidste øjeblik :0)



tirsdag den 25. september 2012

Keep going

....er mit motto! Og det er hvad jeg forsøger at sige til mig selv, når jeg sidder og hækler lapper til mit lune tæppe. Men nøj, hvor er der dog langt ned i den anden ende :0) Jeg er slet ikke gået kold i det endnu, men der er så mange spændende ting jeg gerne vil lave, så jeg skubber det hele tiden til side. MEN ind imellem, hækler jeg lidt firkanter og så ender det vel med at tæppet en dag bliver færdigt :0)

Så langt så godt :0)

Har lige haft gang i noget med en masse pang farver....
man må sige det her er nogen lidt mere afdæmpede farver ;0)


mandag den 24. september 2012

Pels

I sidste uge ankom tøjet fra Milk Copenhagen endelig og jeg er vild med det hele!! Specielt denne her pels vest til Katrine, som jeg faldt pladask for....


Jeg har selv en næsten magen til, men det der gør denne her fed, er læderbæltet. 


Enten er man til pels eller også er man SO NOT!!! Er du til pels?




fredag den 21. september 2012

Med på beatet....

har jeg aldrig været..... Når noget kommer på mode, er jeg aldrig den der springer ned i butikken og køber det med det samme. Det er typisk mig, at sige "Ej...det er simpelthen for grimt.....det kommer jeg aldrig til at synes om". Når så alle andre har haft det længe og det ikke længere er moderne og nyt, så har jeg vænnet mig til det og synes pludselig det er fedt.... :0)

Men denne uge blev jeg overrasket over, at jeg har noget i mit hjem, som faktisk er "moderne" eller ihvertfald trendy hos designerne. Vi har længe haft det i vores hjem, men jeg har pure nægtet at det måtte komme ind i stuen....de er nærmest blevet forvist til gangen eller hobby rummet. Men for et par uger siden overgav jeg mig og den nyest ankomne fik en fornem plads ved pejsen og det ser faktisk fedt ud synes jeg.
Det er selvfølgelig ham her jeg snakker om

Mandens første kronhjort, så den ER noget specielt.


I det nyeste Bolig Liv, er der en artikel fra designerens eget hjem og jow jow....
jeg føler mig skam med på beatet :0) 





torsdag den 20. september 2012

Hæklet grydelap

For noget tid siden, påbegyndte jeg at hækle en grydelap, som jeg havde set hos Lutter Idyl. Det gik egentlig nemt med at hækle forsiden....efter jeg lige måtte google metoden, for den er hæklet i bobbelmønster og det havde jeg ikke prøvet før. Det var svært i starten at få en pæn overgang mellem farverne, men jeg er ok tilfreds med resultatet....selvom der er plads til forbedringer :0)

Bagsiden var nem, for det er udelukkende fastmasker....MEN (for der skal jo altid være et MEN) 1: Jeg løb tør for garn og fik først noget nyt i søndags og 2: Jeg havde købt neon elastik til hanken, men da jeg kom hjem, var det ikke i posen med de andre syting, så det må hun have glemt at putte i, da jeg betalte....øv.

Men jeg fik i ugens løb hæklet bagsiden færdig og igår fik jeg så det hele monteret og hæklet sammen. Til hank måtte jeg finde en nødløsning, så jeg hæklede en neon murersnor med ind og det tror jeg kommer til at fungere lige så fint som elastiksnoren :0)

Opskriften kan du finde Her

Knap så lige og symetrisk som Lutter Idyls, men det er derfor det er min egen :0)



Imellem lagene er der thermium, som er syet fast, for ikke at krølle sammen i vask.
Dejlig tyk og god at holde ved.

Spørgsmålet er så, om den nogensinde får en makker............

tirsdag den 18. september 2012

Veloverstået...

I søndags blev Katrine 9 år. Det blev fejret først med fest for alle 37 klassekammerater fredag aften og derefter besøg af familien søndag eftermiddag. Efter fødselsdagsbarnets ønske, skulle det fejres på traditionel vis med boller og kage, som det sig hører til, når man er barn og elsker at blive fejret....HELE dagen :0)

Katrine pakker gaver ud, mens Magnus og fætter Filip spændt følger med.


Et par fede Hummel støvler vakte lykke. Moren var specielt vild med denne lille søde pung, som også indeholdt neglelak og armbånd.

Gammeldaws fødselsdagsboller, den lidt sundere grove version og kæmpe hindbær fra haven.

Frugtkage, som er blevet sommerens hit :0)




tirsdag den 11. september 2012

Iphone cover

Som så mange andre her i blogland, har jeg nu også forsøgt mig med at hækle Iphone covers......eller det vil sige Samsung Galaxy S II-cover, for jeg ejer ikke en Iphone.

Jeg er helt vild med alt hvad Lutter Idyl laver, så selvfølgelig skulle det være hendes opskrift jeg skulle afprøve. Da jeg ikke har en Iphone, måtte jeg justere opskriften lidt, så den kom til at passe til min meget brede telefon. Efter et par forsøg og trævlen op, lykkedes det mig og jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet.

Den oprindelige opskrift kan du se Her





Nu skal jeg bare have lavet en nøglesnor, der passer lidt bedre til den :0)

torsdag den 6. september 2012

Tjek

For ligesom at få et overblik over alle mine u-færdige projekter, har jeg lavet en liste (kommer i et senere indlæg), så jeg bedre kan overskue dem og "vinge" dem af, når jeg bliver færdige med dem.....(for det gør jeg jo......ja, jeg gør). Derfor kunne jeg i søndags lave mit første flueben og sige "tjek".....jeg blev nemlig færdig med en poncho til Katrine, som jeg begyndte på for en måneds tid siden :0)
Jeg så den i en garnbutik i Skagen, men havde ikke nogen opskrift, så jeg måtte bare strikke ud fra, hvad jeg kunne huske. Det er ellers ikke mig, at lave noget uden opskrift, men jeg synes den er blevet fin og Katrine synes den er lige som den skal være :0)

Modellen ser lidt træt ud, men kl var også kun 7.30 ;0)

Den er strikket i perlestrik.


tirsdag den 4. september 2012

Lidt mere neon...

I lørdags fik jeg hul på bylden og fik mig taget sammen til at få syet en nøglesnor og nu kan jeg slet ikke få stoppet igen!!


Hver gang jeg syr én, kommer der en forbi i huset og siger "Den der er min"...."helle for den"....eller "var den der til mig?" Og hvor er det da bare skønt at sy noget, som andre bliver glade for og straks tager i brug. Ungerne har været fået en til deres cykelnøgle og pludselig sad der også en i mandens nøgler (så håber jeg, den kan være med til, at de knap så tit bliver væk) ;0)

Behøver jeg sige, at den sorte med stjerner og gul neonbånd, er favoritten her i huset :0)

Desværre er jeg løbet tør for neonbånd og karabinhager, så nu må jeg tage en ufrivillig pause med syningen, indtil jeg får tanket op igen.

mandag den 3. september 2012

Bytte - bytte - købmand

For et par måneder siden lavede jeg et indlæg om en filtet taske (den kan du se Her) , som en venindes søster havde bestil. Jeg foreslog hende at lave en byttehandel, for hun er nemlig rigtig god til at male og den var hun heldigvis med på. Så for et par uger siden, modtog jeg mit billede og jeg er rigtig glad for det. Det passer perfekt ind på mit badeværelse, sammen med min nye æske, som jeg fandt til ingen penge på et ophørs udsalg :0)


Er blevet helt vild med friske stærke farver og det giver virkelig et frisk pust på mit ellers grå/sorte badeværelse.

lørdag den 1. september 2012

Nøglesnore

Jubii.....længe har jeg gået og ønsket mig en ny nøglesnor og set rigtige mange af jer rundt omkring i blogland sprøjte den ene efter den anden ud af symaskinen. Misundelsen ville ingen ende tage, men jeg havde bare ikke rigtig noget at sy dem af, så derfor blev de aldrig til noget.
Men igår kom jeg tilfældigt forbi Stof 2000 og sørme om ikke de havde de fedeste neon bånd med stjerner på, som sagde "KØB MIG".


Så da familien idag kørte ned til mine forældres gård (manden havde imorges skudt et krondyr - jow jow), øjnede jeg chancen for at have lidt alenetid med min symaskine (vi overrender ikke hinanden). Og da jeg lige havde set en DIY hos Tusindfryd , gik jeg fluks igang med et par nøglesnore.



Dem bliver jeg da nødt til at producere nogle flere af :0)


Frem og tilbage er lige langt...

Der tegnes og regnes og hækles og trævles op, men stille og roligt skrider arbejdet frem.....

Så langt så godt! Den er ikke stor nok endnu, så jeg hækler videre, men synes lige jeg ville dele mit "so far - so good" projekt med jer. Det er fedt at lære nye teknikker og det her synes jeg er virkelig fedt....men hold da op, hvor går der meget garn til. Af samme årsag, MÅTTE jeg lige et smut forbi Søstrene Grene igår, så nu er jeg tanket godt op til efterårets syslerier 0)


Hvad er det lige der gør, at man bare har sådan en dejlig følelse i kroppen, når man kommer hjem med tasken fuld af nyt garn? I´m loving it!